Esko Jalkasen syntymästä 100 vuotta

Kesäkuun 5. päivänä 2021 tulee kuluneeksi 100 vuotta metsänhoitaja, luonnontutkija ja mystikko Esko Jalkasen (1921-2007) syntymästä. Juhlapäivää vietetään silloin kansallismaisemissa, Tuusulanjärven rannalla, Majatalo Onnelan juhlasalissa. Kaikki Eskon ystävät ja hänen elämäntyötään kunnioittavat tai sitä eteenpäin vievät henkilöt voivat osallistua tähän ikimuistoiseen juhlaan. Hanki nyt lippusi maksamalla juhlapaketin hinta Yhdistyksen tilille tai maksa suoraan Stripen kautta! Alla on tarkat toimintaohjeet!

UUTTA! Juhlatilaisuudesta voi myös ostaa tallenteen.

TUUSULASSA JUHLA 04.06.2022: UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ – 100 vuotta metsänhoitaja ja luonnontutkija Esko Jalkasen syntymästä

Juhlatilaisuuden aika: lauantaina 04.06.2022 klo 10-17 

Juhlapaikka: KRAPIN ONNELA, Onnelasali, Rantatie 34, 04310 Tuusula www.krapi.fi

Juhlatilaisuuden järjestäjä: Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry toimisto@eskojalkanen.net ja kotisivut www.eskojalkanen.net  (Seuraa Yhdistyksen kotisivuja varsinkin lähellä tapahtumaa!)

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? Juhla on tarkoitettu kaikille luonnonystäville, jotka haluavat kunnioittaa läsnäolollaan Eskon elämäntyötä ihmisen ja koko luomakunnan parhaaksi tai jotka ovat kiinnostuneita Eskon elämäntyöstä, haluavat siitä lisätietoja tai jotka jo toteuttavat hänen ja Tiina Lindholmin oppeja käytännössä. Ikimuistoinen juhla vietetään Tuusulanjärven upeissa ranta- ja kansallismaisemissa Eskon syntymän 100-vuotispäivänä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juhlaan! 

Tiedoksi! Tämä harvinainen historiallinen tilaisuus ja siihen liittyvät tapahtumat videoidaan ja valokuvataan soveltuvin osin Yhdistyksen sääntöjä kunnioittavalla tavalla ja materiaalia tullaan käyttämään hallituksen päätösten mukaisesti Yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi Yhdistyksen medioissa Eskon merkittävän elämäntyön eteenpäin viemiseksi.

Juhlatilaisuus käsittää: Ohjelmallinen, musiikkipitoinen juhla käsittäen kaksi juhlanäyttelyä. Hintaan kuuluu myös Eskon malja ja juhlalounas noutopöydästä (alkupalat, keitto, lämmin pääruoka, jälkiruoka, ruokajuomana vesi, kahvi/tee) sekä iltapäivän kakkukahvit/-teet. 

Juhlaan ilmoittautuminen, Yhdistyksen sponsoroima hinta: Pääsylippuja voi hankkia 01.01.2021 alkaen (alla tili, jonne maksu suoritetaan) ja niitä on myynnissä max. 200 kappaletta. 

Koko ohjelmallinen juhlapaketti tarjoiluineen maksaa jäsenille 69€/hlö ja ei-jäsenille 79€/hlö. Mikäli viranomaiset asettavat kokoontumisrajoituksia tautitilanteista johtuen, on etusija aikaisemmin tilaisuuteen ilmoittautuneilla, maksun suorittamispäivän mukaisesti. 

Myyntiin tulee myös lippuja toiminnan tukemiseksi ns. kannatuslippuja 29€ /kpl, joita voi vapaasti ostaa henkilö, joka ei itse pääse juhlaan tai joka muuten haluaa tällä lailla tukea tärkeäksi katsomaansa Yhdistyksen toimintaa tai esim. jos hän tai hänen läheisensä tai muu henkilö on vuosien saatossa kokenut saaneensa apua Yhdistyksen palveluista (Kuntoutuspalvelu, SK-kuntoutus, Varpu-ja heilurikoulu, KYSY-palsta). Näin Eskon elämäntyötä voidaan viedä jatkossakin eteenpäin tuleville sukupolville. Lämmin kiitos kaikille jo nyt tai myöhemmin toiminnan tukemisesta!

Juhlapaketin maksutapa: Pääsylippu (=ohjelmallinen tarjoilut sisältävä juhlapaketti, jäsenelle 69€ ja ei-jäsenelle 79€) maksetaan seuraavalle tilille 01.01.2021 alkaen:

Tilin omistaja: Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry

Tilinumero: FI35 24 7120 0400 8688

Viestikohtaan tulee laittaa juhlaan tulijan etu- ja sukunimi ja mikäli heitä on useita, kaikkien etu- ja sukunimet, koska nimien avulla tehdään juhlatilaisuuden osallistujalista. Lisäksi mikäli henkilö ei ole jäsen, tulee hänen ilmoittaa myös Yhdistyksen toimistolle (toimisto@eskojalkanen.net), miten tarvittaessa häneen saadaan yhteys eli hänen yhteystietonsa.

Tai suoraan Stripen kautta (sisältää maksupalkkion 5€)

Mahdollisen majoituksen varaaminen Onnelaan kannattaa tehdä itsenäisesti ajoissa: myynti@krapi.fi  09-27484290 tai vaihde: hotelli@krapi.fi 09-274841. Meille on varattu 10 kpl 1-2 hengen huoneita, joita kannattaa kysyä.

Este juhlaan tulolle: Mikäli pääsylippu on hankittu ja sitä henkilö ei voi itse kuitenkaan jostain syystä juhlapäivänä käyttää, voi jäsen myydä pääsylippunsa toiselle jäsenelle ja ei-jäsen voi myydä lippunsa toiselle ei-jäsenelle. Muutos astuu silloin voimaan, kun asiasta ja nimenvaihdoksesta on ilmoitettu Yhdistyksen toimistolle (toimisto@eskojalkanen.net). Mikäli näin ei ole toimittu, katsotaan pääsylippu menetetyksi ja Yhdistys kiittää silloin toiminnan tukemisesta.

Toiminnan tukemisen maksutapa: Kannatuslippu (29€/kpl) suoritetaan seuraavalle tilille:

Tilin omistaja: Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry

Tilinumero: FI35 24 7120 0400 8688

Viestikohtaan on mahdollista laittaa oma nimi ja tervehdys.

Tai suoraan Stripen kautta (sisältää maksupalkkion 5€)

UUTTA! Juhlatilaisuudesta voi myös ostaa tallenteen.

Maksu (39€/hlö) maksetaan Esko
Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry:n tilille (Tilinumero: FI35 24 7120 0400 8688), jolloin viestikohtaan tulee laittaa sana ”Tallenne ” sekä tilaajan sähköpostiosoite, jonka myös voi toimittaa suoraan Yhdistyksen toimiston sähköpostiin (toimisto@eskojalkanen.net).

Tai suoraan Stripen kautta (sisältää maksupalkkion 5€)

%d bloggaajaa tykkää tästä: