Kiitos yhteydenotostasi!

Toimintamme päätavoite on löytää uusia auttajia iloiseen joukkoomme, jolloin voimme kaikki yhdessä viedä eteenpäin metsänhoitaja, luonnontutkija ja mystikko Esko Jalkasen (1921-2007) luontoon ja sen salaisiin voimiin liittyviä yliaistillisia tutkimuksia ja niihin liittyviä käytännön toimia.

Mikäli nyt lähetit meille Kuntoutuspyynnön (=avunpyyntö) otamme tapauksesi mahdollisimman pian käsittelyymme Kuntoutuspalvelussamme.   

Kuntoutuspalvelussa teemme yliaistillisia tutkimuksia ja löydösten mukaan poistamme tarpeen mukaan kohteesta (esim. kodista) tai kotieläinten suojasta (navetasta, tallista, lampolasta) haitallisen  maasäteilyn ja muut mahdolliset henkiset rasitteet. Tämän jälkeen  välitämme positiivista energiaa pyydettyihin kohteisiin. On tärkeää antaa viestissä
kaikkien kuntoutettavien henkilöiden etu- ja sukunimet, joilta on saatu lupa kuntoutukseen. Eläinten kohdalla tarvitsemme eläimen kutsumanimen. Nämä tiedot voit lähetttää jälkikäteenkin, mikäli ne unohtuivat Kuntoutuspyynnöstäsi.

Jäämme nyt odottamaan palautettasi 1-2 kuukauden kuluttua, jolloin kuulemme, miten olemme onnistuneet kuntoutuksessamme. Kuntoutuksemme vaikutukset kestävät siten 1-2 kuukautta riippuen vastaanottajan herkkyydestä. Tämän jälkeen uusintakuntoutuspyynnöt ovat mahdollisia. 

Suuren palvelukysynnän vuoksi pystymme harvoin vastaamaan kaikkiin meille lähetettyihin avunpyyntöviesteihin henkilökohtaisesti ja kertomaan löydöksistä, koska meitä vapaaehtoistyöntekijöitä on niin vähän. Viesteissä esitettyihin kysymyksiin (esim. voima-ainetarpeisiin) vastaamme mielellämme ja muihin kysymyksiin pyrimme vastaamaan mahdollisuuksien mukaan, aikamme sallimissa rajoissa.

Maksullista Pika-apua puhelimitse
Voit myös soittaa itsellesi Eerolta Pika-apua numeroista 070084300 tai 070085300,  jolloin välitetty apu on maksutonta ja vain puheluun käytetystä ajasta veloitamme 2,38 euroa/min.  

Anna hyvän kiertää
Kun itse voimaannut ja saat asiasi kuntoon, toivomme, että annat hyvän kiertää ja mikäli et itse ole jo kouluttautunut kursseillamme avunvälittäjäksi, toivomme, että sinulla olisi siihen tulevaisuudessa mahdollisuus esim. Etäperuskurssin muodossa. Näin pääset toteuttamaan sielusi suurinta tehtävää! 

Yhteistyökumppanin maksulliset palvelut
Yhteistyökumppanimme  Goodset Oy (info@goodset.fi) vastaa kaikista kursseista ja tuotteita koskevista tilauksista (Lapin voima-aineet, kirjat, varvut, tetraedrit) Nettikaupassa www.goodset.fi. Sieltä voi myös tilata Tiinan syvääluotaavia henkilökohtaisia erikoistutkimuksia Kummitus-tai Mittauspalveluna. Kummituspalvelussa selviävät myös henkiset rasitteet, jotka ovat löytyneet ja korjattu. 

Liity Yhdistyksemme jäseneksi ja tue arvokasta toimintaamme!
Jäseneksi liittyminen ja muut lisätiedot Yhdistyksestä tästä.
Toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ottaa vastaan lahjoituksia. Lahjoituksen voit tehdä tästä.
Sydämellinen kiitos kaikille toimintaa tukeneille!

Toivomme mitä vilpittömimmin, että saat kaiken sen avun tai muun tiedon, mitä olet toivonut! Tulkaa terveeksi kaikki ne henkilöt tai eläimet, joille apua on pyydetty! Kaikkea hyvää kaikille!

Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ry:n vapaaehtoistyöntekijät

%d bloggaajaa tykkää tästä: