Koiriemme ja kissojemme parhaaksi

Koirat ja kissat ovat enemmän kuin osiensa summia. Niillä on silmille näkyvän fyysisen kehon lisäksi myös näkymätön suojakenttä ympärillään, jota bioenergiakentäksi kutsutaan.  Niin koirilla, hevosilla kuin lehmilläkin tuon bioenergiakentän koko on terveellä yksilöllä 60 cm.  Myös terveen kissan bioenergiakenttä on lähes samansuuruinen. Herkkä ihminen voi tuntea tuon pallomaisen suojan ihan kädelläänkin.

Sairaalla eläimellä tuo bioenergiakenttä menee kasaan, jolloin puhutaan, että eläin on loppuun palaneen tilassa, jolloin kentän koko on vain muutamia senttimetrejä. Se tietää sitä, että mikä tahansa tulehdussairaus voi tulla kehoon. Mikäli vajavainen tila jatkuu, jolloin suojaus ei ole kunnossa, voi tulehduksista seurata vakavampia vajeita ja sairauksia, kuten esim. karvanlähtöä läiskinä, elinten vajaatoimintaa ja kroonisia sairauksia.

Suojaus ei muodostu vain pallomaisesta bioenergiakentästä, vaan myös täydestä hiven- ja alkuainevarannosta, jolla tarkoitetaan 100 %:n varastoa. Loppuun palaneen tilassa myös tuo varasto on käytetty ja käytettävissä olevia hiven- ja alkuaineita on vain muutamia prosentteja. Siksi olisi mitä tärkeintä saada nopeasti ja hellävaraisesti – mieluiten luonnonmukaisella tavalla – suojaus kuntoon. Miten se onnistuu?

Meillä on siihen suomalainen luonnontuote, joka sopii kaikille koirille ja kissoille – Lapin koivujen tuhka. Siinä on tutkitusti 79 alku- ja hivenainetta, joista elimistö ottaa eri päivinä eri aineita siten kuin keho tarvitsee. Olkoonpa koira tai kissa terve, kasvuiässä, puolikuntoinen tai sairas, niin se hyötyy valtavasti puuntuhkan voimasta. Joillekin koirille tai kissoille talvi on koettelemuksen aikaa ja silloin lemmikki voi alkaa raapia kylkiään tai pureskella tassujaan. Kesäisin myös koirien kivien syönti ja turha kehon rapsuttelu kertoo, että hivenaineita tarvitaan enemmän kuin mitä niitä kehossa sillä hetkellä on.

Koirille  ja kissoille Lapin tuhkan annostelu käy helpoiten laittamalla ruoan sekaan veitsenkärjellisen Lapin koivujen tuhkaa kaksi kertaa viikossa. Mikäli koira tai kissa kärsii suolisto- tai nivelvaivoista kannattaa tuon edellä mainitun jauhemuodossa olevan tuhkan tilalla käyttää Lapin tuhkasta ja Lapin lähdevedestä valmistettua Tuhkavettä, joka hoitaa niin nivelet kuin suolistonkin kuntoon. Tuhkavettä laitetaan koiran tai kissan vesikuppiin 2 tippaa kaksi kertaa viikossa. On tärkeää, että vesi- tai ruokakippo ei ole muovinen – tuhkan emäksisyyden takia – siksi keraaminen tai teräksinen ruoka- tai vesikuppi on suositeltavinta, kun tuhkatuotteita annetaan koiralle tai kissalle.

On sama kummassa muodossa puuntuhka annetaan, siis jauheena ruoan sekaan tai tippana veden sekaan, mutta samalla tuhka korjaa myös koiran tai kissan happo-emästasapainon kuntoon tuhkan emäksisyyden takia.

Moni saattaa ihmetellä, että miten voi noin pieni määrä kaksi kertaa viikossa annettuna saada jotain aikaiseksi. Salaisuus ei olekaan määrässä, vain vaan informaation siirrossa, joka tapahtuu, kun puuntuhka aktivoi koiran tai kissan ylemmät näkymättömät tasot, jolloin uutta energiaa alkaa virrata eläimeen ja sen keho voi näin itse itsensä parantaa kehon parantuneiden olosuhteiden takia. Onpa kyse siis isosta Saksanpaimenkoirasta tai pienestä sylikoirasta tai kissasta, on puuntuhkan annostus sama. Tuo pieni veitsenkärjellinen Lapin koivujen tuhkaa tai 2 tippaa siitä valmistettua Tuhkavettä toimii vain informaation välittäjänä ja kehon aktivoijana kertoen, että yhteydet on saatava kuntoon, että paraneminen voi alkaa.

Jos kyse on aivan muutaman kiloisesta sylikoirasta tai kissasta, sille suosittelisin sen herkkyyden takia, että tuhka-annos annettaisiin mieluiten Tuhkavetenä. Jos myös koira tai kissa on vanha tai se kärsii nivel-, reuma- tai tai suolistovaivoista, kannattaa aina käyttää hellävaraisempaa Tuhkavettä. Lapin tuhka sisältää eniten hiven- ja alkuaineita. Etelä- tai Keski-Suomen vastaavassa tuhkassa on 15-20 alku- ja hivenainetta vähemmän. Keski-Euroopan tuotteissa vielä tätäkin vähemmän. Ero johtuu Lapin ihmeellisestä voimasta, joka tulee voimakkaiden vuodenaikavaihtelujen ja viileiden ja valoisien kesien seurauksena.

Miten koirat tai kissat suhtautuvat veteen tai ruokaan, kun siinä on tuhkalisä? Tuntuu aivan siltä kuin varsinkin hyvin herkät lemmikit jollakin lailla näkisivät tai ainakin aistisivat, että tuossa ruoassa tai vedessä on nyt enemmän voimaa. Lemmikit saattavat nähdä tuon Lapin koivuntuhkan valtavan energiakentän, joka kertoo sen voimasta. Ainakin tuolta tuntuu, koska tuhkalisäpäivänä vesikupin tai ruokakupin sisältö tyhjenee yllättävän nopeasti.

On huomioitava, että viikoittaiset kaksi tuhka-annosta eivät mitenkään estä lääkärin määräämien lääkkeiden vaikutusta, sillä kemialliset lääkkeet vaikuttavat vain lemmikin fyysiseen kehoon, kun taas puuntuhkan vaikutus menee informaationa koiran tai kissan kehon ylempiin osiin esim. ns. eetterikehoon, jossa mm. kaikki krooniset sairaudet alkavat.

Sairaustapauksissa voi laittaa 40 päivän ajan 3-4 tippaa Lapin Basilikan puristenestetippoja lemmikin vesikuppiin. Esimerkiksi tällainen tilanne olisi silloin, jos koiralla tai kissalla olisi esim. allergioita tai muita sairauksia. Uuden kuurin voisi tarvittaessa aloittaa kuukauden tauon jälkeen. Kiireellisissä esim. ripulitapauksissa tipat voi antaa suoraan ruiskulla eläimen suuhun.  Tippoja voi myös tarvittaessa ulkoisesti tiputtaa sellaisenaan ärtyneelle iholle.

Joka tapauksessa pienestä tuhkalisästä tai Basilikan puristenestekuurista ei ole koskaan mitään haittaa, joten aina niitä kannattaa kokeilla varsinkin silloin ja viimeistään silloin, jos ei muualta ole koiralle tai kissalle saanut apua sen vaivoihin. Itsekin olen käyttänyt Tuhkavettä jo 15 vuotta ja on hyvä muistaa, että ennenhän me kaikki saimme luonnonmukaisen tuhkalisän haloilla lämmitetyssä leivinuunissa paistetun leivän pohjasta.

Tuhkan ja Basilikan puristenestetippojen avulla olen selvinnyt tähän asti oman sylikoiranikin kanssa. Ainoastaan kalanmaksaöljyä lisään sen ruokaan tuhkan lisäksi kerran viikossa puolikkaan teelusikallisen verran. Isommalle palveluskoiralle annos voisi olla 2 teelusikallista kerran viikossa.  Normaalit rokotukset ym. tietenkin on syytä eläimille aina ottaa ja kaikessa muutenkin noudattaa oman eläinlääkärin antamia ohjeita ja toimia siten, kuin omatuntokin aina  ohjaa.

Ihminen saattaa kehityksensä myötä kadottaa yhteyden luontoon, sen tietoväylän, joka on vielä monilla eläimillä. Pitäkäämme siis yllä yhteyttä luontoon ja vaalikaamme luontoa samalla lailla kuin rakkaita lemmikkejä ja kotieläimiämmekin! Ihminen, koira, hevonen ja kissa  sekä muut eläimet ovat osa suurempaa kokonaisuutta -luontoa!

Tiedoksi vielä, että Lapin koivujen tuhkaa, Tuhkavettä ja Lapin Basilikan puristenestetippoja voi tilata suoraan joko nettikaupasta osoitteella www.goodset.fi tai sähköpostilla osoitteella info@goodset.fi tai puhelimitse 040 356 5072 tai Esko Jalkanen – Luonnonvoimat yhdistys ry:n toimistolta. Kannattaa myös muistaa, että lemmikillekin voi pyytää kuntoutuspyynnön toimistoltamme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: