Palvelut

Yhdistyksen tarjoamat palvelut.

Toimiston palvelut

Yhdistyksen toimisto palvelee ja neuvoo henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa kaikkia asiasta kiinnostuneita sekä välittää maksutta apua päivittäin toimistolle sähköpostitse tulleisiin kuntoutuspyyntöihin. Oman kuntoutus- eli avunvälityspyynnön  voi lähettää toimistolle tästä.

Kaikki toimiston tarjoamat palvelut hoidetaan vapaaehtoistoiminnan puitteissa.

Kuntoutuspalvelu

Kuntoutuspalvelulla tarkoitetaan yksinkertaisesti sanottuna positiivisen energian välittämistä. Tätä energiaa voidaan kutsua myös kaikkialliseksi elämänvoimaksi, Rakkaudeksi tai Pyhän Hengen voimaksi. Kuntoutuksen seurauksena kuntoutettavaan kohteeseen tulee mahdollisimman täydellinen harmonia, jolloin omaehtoinen, luonnonmukainen ja luonnollinen toipuminen on kussakin kohteessa mahdollista. Kuntoutuksen kohteena voi olla esim. ihminen, eläin, rakennus, maatila tai maa-ala. Mikäli apua pyydetään jollekin läheiselle, oletamme, että kyseiseltä henkilöltä on saatu avunpyyntöön lupa.

Lue lisää kuntoutuspalvelusta

Pika-apua nyt saatavilla!

Nyt on monien toiveesta, maksuttoman Kuntoutuspalvelun rinnalla, saatavilla Pika-apua puhelinpalveluna. Alla oleviin numeroihin soittamalla käynnistyy Pika-apu, jolloin puhelun aikana korjataan henkisiä rasitteita esim. kodeissa ja työpaikoilla.  

Henkisten rasitteiden kartoittaminen, niiden hävittäminen ja kuntoutus ovat edelleen maksuttomia, mutta puheluun käytetystä ajasta veloitetaan 2,38 €/min. Palvelumaksulla katetaan  puhelinoperaattorin, verottajan ja yrityksen kulut sekä palvelua pyörittävien vapaaehtoistyöntekijöiden korvaukset. Palvelun tuottaa yhdistyksen yhteistyökumppani Millenial Oy.

Osa Pika-avun tuotosta menee Eskon 100-vuotisjuhlarahastoon, johon kerätyillä varoilla järjestetään vuonna 2021 juhlavuoden tapahtumia. 

Soita siis  tarvittaessa seuraaviin numeroihin, mikäli haluat henkilökohtaisen kontaktin vapaaehtoistyöntekijään:

070085300  tai 070084300 

Molempiin numeroihin vastaa Eero.

Jos joskus puheluihin ei voida vastata muiden tehtävien takia, niin yritä myöhemmin uudelleen.

Keskusteluryhmä

Yhdistyksellä on jäsenille tarkoitettu keskusteluryhmä Facebookissa. Löydät ryhmän tästä. Ilmoitathan jäsennumerosi (löydät sen jäsenlaskusta tai Eskosen takaa osoitelapusta) kun sitä pyydetään liittymispyynnön lähettämisen jälkeen.

Voima-aineet/Nettikauppa

Yhteistyökumppanimme myymät Lapin voima-aineet, kurssit sekä muut tuotteet ja palvelut (Mittauspalvelu, Kummituspalvelu, Tonttupalvelu) löytyvät täältä.


Tilaatko jo uutiskirjettämme?


%d bloggaajaa tykkää tästä: